PADI Open water

Waarom kiezen voor de PADI Open Water Diver cursus?

De PADI Open Water Diver cursus is ’s werelds meest gerenomeerde duikcursus. Het PADI Open Water Diver brevet is geldig in de hele wereld.
Het PADI Open Water Diver brevet blijft ook levenslang geldig!
Tijdens PADI Open Water Diver cursus zal je op een veilige, comfortabele en aangename manier leren duiken, en dit in je eigen taal en op je eigen tempo!

Vanaf welke leeftijd kan je beginnen duiken?

Iedereen vanaf 10 jaar kan leren duiken bij ons!

Uit welke delen bestaat een Open water cursus?

De cursus bestaat uit zwembadlessen, buitenwaterlessen en een klein stukje theorie.
De zwembadsessies
Deze gaan door op vrijdagavond van 21h tot 22:30 in het zwembad De Druppelteenl te Kapelle-op-den-bos.  Samenkomst is om

De buitenwaterduiken
Welke georganiseerd worden op zaterdag of zondag, en dit in samenspraak met de leerling. De buitenwaterduiken gaan door in Provinciaal Sport en Recreatiepark De Nekker (Mechelen). Alle nodige accommodatie is voorzien door ons: we beschikken er over douches en kleedkamers.

Theoriesessies
Je kan kiezen om aan zelfstudie te doen aan de hand van het cursusboek en de DVD, of je krijgt bij ons klassikale lessen.  De keuze is volledig aan jou.

Onze manier

Als PADI duikcentrum bieden wij de deelnemers een grote flexibiliteit!

Onze PADI Professionals staan klaar om jou in kleine groepjes (max. 2 a 3 leerlingen per instructeur) alle duikvaardigheden aan te leren. We nemen er ruim onze tijd voor om jou op een veilige en professionele manier te leren duiken. Op die manier zal je vol zelfvertrouwen samen met je buddy de prachtige onderwaterwerleld kunnen gaan verkennen.

Wat is de cursusprijs?

Onze cursusprijs is concurentieel te opzichte van onze collega’s, echter wij bieden een extra meerwaarde door dat wij niet gebonden zijn aan commerciele belangen. Wij kunnen perfect een aantal lessen meer voorzien, indien nodig.  Slaag je niet direct in een bepaalde module/les, dan doe je ze gewoon opnieuw, en dit zonder meerprijs! Onze prijzen zijn ook totaalprijzen, dit wil zeggen dat alles inbegrepen is, namelijk het benodigde materiaal, de verplichte PADI cursusboek, de kosten die nodig zijn om jullie te brevetteren, en het PADI logboek.

Iedereen die inschrijft voor een cursus is ook automatisch lid van onze club gedurende het kalenderjaar, en kan dus meedoen aan onze clubduiken of andere activiteiten.

Denk je dat dit iets voor jou is? Contacteer ons dan via deze link